Permanent gesloten

Met grote spijt moeten we melden dat het doek is gevallen voor Thien Gheboden.
Heel erg bedankt aan iedereen voor de steun en de vele gezellige tafelmomenten!

We geloven nog steeds in het betaal-wat-je-kan-systeem, dat intussen ook in Gent succesvol werd geïntroduceerd bij Eethuis KAROOT.
We zijn ervan overtuigd dat nog meer horecazaken dit systeem zullen introduceren in de toekomst en zijn alvast trots dat we ons steentje hebben kunnen bijdragen.

Betaal wat je kan

Thien Gheboden is een inclusief restaurant waar ook gezinnen die moeilijker rondkomen kunnen genieten van een fijne tijd op restaurant. Via het betaal-wat-je-kan-systeem betaal je voor je eten een prijs die haalbaar is voor jou. 

Zorgeloos tafelen

Samen tafelen draait om meer dan een gedeelde maaltijd. Door tijd te maken voor elkaar kunnen we genieten van wat er echt toe doet in het leven. Bij Thien Gheboden willen we je zorgeloos laten genieten van een complete restaurantbeleving in een aangenaam kader.

We horen je al denken: “Is dat niet waar ieder restaurant om draait?” Het klinkt misschien als een evidentie, maar in België geeft 1 op de 5 gezinnen aan dat ze moeilijk rondkomen, tijdelijk of voor langere duur (bekijk de cijfers in detail op statbel.fgov.be). Door allerlei omstandigheden is het niet altijd evident om zorgeloos te kunnen genieten op restaurant.

Geen prijzen op de menukaart?

Bij Thien Gheboden hebben we het volste vertrouwen in jou. Jij kan het beste inschatten wat jij voor je restaurantbezoek kunt betalen. Op onze eetkaart zal je dus inderdaad geen prijzen vinden. Wat je wel kan terugvinden op de kaart is een mooie selectie van heerlijke klassiekers uit de Franse keuken. En ook naast de menukaart vind je hier alles wat je gewoon bent van een restaurant. We maken jouw bezoek compleet met een sfeervolle setting en vriendelijke bediening.

En hoe werkt dat dan juist met de rekening?

Naast de afrekening van de dranken kan je in alle discretie op de rekening zelf het bedrag voor de maaltijd en de bijhorende restaurantbeleving noteren.

Is zo’n systeem echt haalbaar?

Wij geloven in een haalbaar evenwicht tussen de bijdragen van onze klanten. Het betaal-wat-je-kan-systeem bestaat al langer in landen als Groot-Brittannië, de Verenigde Staten, Oostenrijk en Australië. Waarom zou het dan niet haalbaar zijn in een stad op mensenmaat zoals Mechelen? We nodigen je dus graag uit om samen te komen tafelen. Of je nu moeilijk rondkomt of niet. Samen houden we het restaurant draaiende. Want uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: zorgeloos genieten!